VAB-dag

Molly har varit snorig, hostig och småfebrig hela helgen och får vara hemma idag också. Helst skulle jag vilja ta ut henne på en lång promenad (tror det kan vara bra med frisk luft) men vår vagn är ju trasig så jag vet inte. Kanske går vi ner till babyland och köper oss en billig sulky? Vi måste ju iallafall ha något när vi åker på semester men quinny zapp som jag vill ha verkar vara omöjlig att få tag i. Kanske en helt vanlig slit-och-släng-sulky?

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. Vi hade ju med buzzen till Mallis, lite jobbigt att den blir i två delar när man fäller ihop men annars var den klockren att ha därnere!

  Nu har vi en sån som du visar på bilden, som slitochslängsulky. Mer stabil än en paraplyis och ändå ganska liten när den fälls ihop. Vi är nöjda.

  Men på resan har vi köpt till ett sånt barn-paket så det finns nån slags vagn på rummet. Det tycker vi duger bra nu när hon inte är lika bebis längre. Kanske nåt att fundera på om det finns om det skulle passa er? Skönt att slippa släpa och vänta på specialbagage och sånt.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Arkiv

 • Kategorier

 • Meta

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: