Vilken tunnis jag är

Skulle ta och träna Bodypump idag på lunchen tänkte jag, så glad i hågen tog jag min fullpackade träningsväska och strosade iväg till Sats.
I början gick det skitbra! Jag lassade på vikter som aldrig förr. Bröst och triceps är mina svaga punkter så där kroknade jag iofs lite men annars gick det skitbra. Tills vi skulle köra axlar, då var det ungefär 15 minuter kvar av passet. Plötsligt blev jag alldeles kallsvettig och yr och det började svartna för ögonen. Jag försökte sätta mig ner och vila lite men till slut fick jag springa ut i omklädningsrummet och lägga mig på golvet eftersom det kändes som om jag skulle kräkas. Och i spegeln såg jag något grönvitt stirra på mig.  Så det var bara att packa ihop och hoppa in i duschen. Trist när man har ställt in sig på ett tufft träningspass.

Men nästa gång, då jävlar ska jag ge musklerna vad de tål!

Och för er som är oroliga för min hälsa vill jag bara tala om att det var ett helt vanligt blodtrycksfall. De är alldeles ofarliga men lite obehagliga. Jag fick dem ofta när jag var gravid men enligt min barnmorska beror det bara på att jag har långt blodtryck.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

  • Arkiv

  • Kategorier

  • Meta

  • Annonser
%d bloggare gillar detta: