Dålig vecka :(

Den här veckan har hittills varit under all kritik både när det gäller mat och motion. Den enda träning som blivit av är 30 minuters Core framför TVn och eftersom jag har flängt runt på stan och hem till kompisar var och varannan dag har det inte blivit så många mellanmål, lite för mycket kaffe och ljust bröd dessutom. Känns nästan som om jag har sabbat min fina början men det är väl bara att bita ihop och återvända till de goda vanorna.

Idag ar det meningen att jag skulle gå och träna på Sats. Har ju längtat efter det hur länge som helst men så fick jag ont i halsen, ont i kroppen och känner mig allmänt risig. Lagen om alltings jävlighet va?

jag tror kanske att det är för lite sömn och för lite mat som ligger bakom förkylningen. Ska försöka ta det lite lugnare nästa vecka och inte åka runt så mycket. Hålla mig hemma lite mer och sova middag när lillan sover kanske?

Idag ska jag inte ta nån powerwalk men iallafall en promenad till Ica Maxi (4 km) för att inhandla lite frukostgrejer. Naturell yoghurt med musli får bli min nya frukost för det är enkelt att få ner. Mackor och gröt funkar tydligen inte alls för mig på morgonen, tar evigheter att få ner.

Till middag ikväll blir det fullkornspasta med spenat och vitlök. Lite skinka till kanske? Och såklart grillad sparris! Hade glömt att vi hade det hemma.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

  • Arkiv

  • Kategorier

  • Meta

  • Annonser
%d bloggare gillar detta: