Dagarna rullar på

Nu har vi semester och det är hur skönt som helst även om stora tjejen börjar bli lite rastlös. Hon har ju inte så många kompisar som är hemma och lediga men tur är ju att vi har en liten tomt hon kan springa omkring och leka på, annars hade det nog blivit outhärdligt. Nästa vecka blir det nog en liten tripp till Grönan iallafall och veckan efter ska vi väl försöka ta oss ner till mina föräldrar i Halmstad.

Just nu har pappa och dotter cyklat till bageriet för att handla lite färskt frukostbröd. Jag njuter av en kopp kaffe (fast jag är inte så värst trött, lilskruttan sov hela 5 timmar i sträck i natt!) och lillskiten sover i vagnen.

Det stora projektet just nu är att snickra nya tak att ha ovanför dörren till oss och grannen. Hon är gammal så vi hjälper henne när vi ändå ska göra om vårt eget, ska lägga up några bilder på nya taket när det är klart.

Igår rensade jag rabatten från ogräs (eller försökte iallafall) och idag kanske det blir lite gräsklippning om andan faller på? Annars är det stora lugnet som gäller här…

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

  • Arkiv

  • Kategorier

  • Meta

  • Annonser
%d bloggare gillar detta: